Gratis fragt ved køb over 499,-

 Frisørartikler i mere end 40 år

 Kæmpe udvalg

 spar 10% ved køb over 3000

 RIng 7512 6805

 

 HUSK ALLE VORES PRISER ER INKLUSIV MOMS

Søg
Filters
Close

E-Line

Er du træt  af, at din salon sælger de samme produkter som alle andre ?

Så har du chancen for at få din helt egen natur serie.

 

Vi kan bl.a. tilbyde dig: 
- Repair shampoo til tørt hår, der har et højt vitaminindhold og reparerer og tilfører ny energi til et tørt og livløst hår.
- Control shampoo til det krøllede hår, der ved hjælp af proteiner tilfører ny spændstighed og elasticitet til dine krøller.
- Colour shampoo fra farveserien, der har et ekstra højt indhold af antioxidanter til at beskytte din farve mod at falme. Perfekt shampoo til farvet hår.
- Til dem, der har gråt hår, kan vi anbefale Grey shampoo, der fjerner uønskede toner i håret og er med til at holde den grå farve flot og glansfuld.
- De blonde piger har mulighed for at vælge en shampoo til blond hår. Vores Blonde shampoo indeholder violet pigment, der er med til at ophæve de gullige toner. Den er    samtidig så mild, at den kan bruges dagligt uden at misfarve håret.
- Til dem, der har et kruset og uregerligt hår, findes der også en løsning – Control shampoo, som tæmmer og beroliger et vanskeligt hår.
- Tilhører du dem, der vasker håret dagligt, findes der selvfølgelig også en mild shampoo, der tilfører håret masser af vitaminer.
- Sidst men ikke mindst – er der vores Care Line serie mod fedtet hår og hårtab og til behandling af skælproblemer!

Display per page

Koden kommer på mail et øjeblik efter tilmelding.